mid2
Ledri Vula sërish vetëm?
Sunday, 23 October 2016

Tags: Albania   General  

Prej disa muajsh tashmë Ledri Vula ka konfirmuar lidhjen e tij me juristen shqiptare Adela Sollaku. Ndonëse është treguar gjithmonë i rezervuar dhe është përpjekur ta mbajë lidhjen larg vëmendjes mediatike, çifti thuhej se ishin mjaft të dashuruar. ikub# 1610220059
More...

Titujt e gazetave, 23 tetor 2016
Sunday, 23 October 2016

Tags: Albania   General  

Ofruar nga ikub.al ikub# 1610220064
More...

Tax-News.com: US Business Groups Add To Calls For DTA Approvals
Sunday, 23 October 2016

Tags: Approvals   Business   Calls   For   Groups   News   Tax   Tax   To   To   TO   US   Us   Taxes  

Tax-News.com: In a February 20 letter to US Senate Majority Leader Mitch McConnell, the National Foreign Trade Council and other leading business organizations urged action on pending bilateral double taxation agreements and protocols.
More...

Tax-News.com: Singapore's Budget Includes Higher Income Tax Hike
Sunday, 23 October 2016

Tags: Budget   Higher   Hike   News   Singapore   Tax   Tax   Taxes  

Tax-News.com: On February 23, Singapore's Deputy Prime Minister and Finance Minister, Tharman Shanmugaratnam, issued his 2015/16 Budget, including measures to support both middle- and lower-income taxpayers.
More...

Tax-News.com: Switzerland, Italy In Landmark Tax Deal
Sunday, 23 October 2016

Tags: Deal   In   Italy   News   Switzerland   Tax   Tax   Taxes  

Tax-News.com: Switzerland and Italy have signed a protocol to their double tax agreement and have agreed a roadmap on tax cooperation – deals that the Swiss Government says will improve relations after years of controversy.
More...

Latest News
Popular
Countries